új vk. elnök

2021.04.21. 18:43

A térség fejlődéséért dolgozik

Dr. Molnár Krisztián lett Dunaújváros és térsége vk. elnöke

duol.hu

20191018 Székesfehérvár Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke sajtótájékoztatót tart Fotó: Nagy Norbert NN Fejér Megyei Hírlap

Fotó: Nagy Norbert

Dr. Molnár Krisztiánt javasolta a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Fejér 04. számú Választókerületi Tanácsa a választókerület elnökének, amely jelöléssel Orbán Viktor a szövetség elnökeként egyetértett, és a szervezet alapszabálya alapján kinevezte őt.

Dr. Molnár Krisztián Fotó: Nagy Norbert/FMH

„Tegnap abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy átvehettem a választókerületi elnöki kinevezésemet Fejér megye 04. számú választókörzete (Dunaújváros és vidéke) vonatkozásában.” – írja dr. Molnár Krisztián a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke közösségi posztjában. A helyi szervezetek támogatását megköszönve külön köszönetet mondott elődjének, dr. Dorkota Lajosnak évtizedes, a választókerület fejlődése érdekében végzett, kimagasló munkájáért. A választókerületi elnöki feladat nagy felelősség, komoly kihívás, amelynek – a térség lakossága életkörülményeinek jobbítása céljával – legjobb tudása szerint kíván megfelelni.

Dr. Molnár Krisztián a mintegy nyolcvanezer ember életét meghatározó Dunaújváros és térsége választókerületi elnöke lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában