Baracsért

2021.04.25. 13:00

Adománygyűjtést szerveznek a baracsi játszóterekért

A Baracsért Közalapítvány Kuratóriuma és dr. Hegedűs Ágnes baracsi lakos az alábbi közleményt tette közzé:

duol.hu

Forrás: illuszráció

Fotó: shutterstock

Lakossági kezdeményezés alapján a „Baracsért„ Közalapítvány Kuratóriuma úgy döntött, hogy a Baracson lévő két játszótér (Francia park, Templomos- Kisiskola mellett) felújításához segítséget nyújt, olyan formában, hogy adománygyűjtést szervez.

A kezdeményezés célja, hogy a baracsi gyerekek és felnőttek jól érezzék magukat ezeken a megújult közösségi tereken. Sokan költöztek a közelmúltban Baracsra, a játszótér számukra is egy kapcsolódási pontot jelenthetne.

A befolyt adományokból a két játszótérre egyenlő értékben új játékeszközök kerülnének beszerzésre. Ahhoz, hogy minőségi fém játékokat tudjunk vásárolni körülbelül 1 millió forintra van szükség játszóterenként.

A fenti tervek megvalósulásához várjuk a kedves lakosok, szülők, nagyszülők és helyi vállalkozások anyagi segítségét oly módon, hogy a célzott támogatásokat a ”Baracsért„ Közalapítvány Takarékbank Zrt -nél vezetett 70600064-11070258 számú számlaszámra utalhatják, vagy személyesen is befizethetik a Takarékbank Dunaújváros, Vasmű út 7. szám alatti fiókjában, illet, e pénteki napokon 10 és 12 óra között a Baracsi Polgármesteri Hivatal mellett lévő mobilbusznál.

Amennyiben még nem rendelkeztek személyi jövedelemadójuk 1%-áról, akkor gondoljaitak a „Baracsért” Közalapítványra, adószáma: 18493014107. Támogatásukat nagyon szépen köszönjük! Bízunk benne, hogy hamarosan egy sikeresen lezajlott adománygyűjtésről számolhatunk majd be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában