Önnek ajánljuk

2021.04.20. 12:00

A legeredményesebb iskolák közt vannak

A 2019/2020. tanévi diákolimpia-versenyek sajnos nem fejeződhettek be, az országos döntőknek közel felét sikerült megrendezni, így a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) mindössze kilenc sportágban tudott országos győztest hirdetni.

Balla Tibor

Fotó: Shutterstock

A versenyekre így is rengeteget készültek a sportolók és felkészítő tanáraik, ezért az MDSZ úgy döntött, hogy ezen eredmények alapján is díjazza a legeredményesebb és legaktívabb iskolákat.

A versenyzők és a felkészítő pedagógusok munkáját a csonka szezonban is szeretné elismerni az MDSZ, így az elnökség döntése alapján – a korábbi évekhez képest módosított rendszerben – díjazta a legeredményesebb és legaktívabb iskolákat. A „2019/2020. tanévi diákolimpia legeredményesebb iskolája” díj esetében a megrendezett országos döntők alapján 10 általános és 10 középiskola részesült díjazásban. Az oklevél- és plakettdíjakat a szövetség regionális irodavezetői adták át az intézmények képviselőinek. A 2019/2020. tanévi diákolimpia legeredményesebb iskolája első 10 helyezettje között ott van a dunaújvárosi Vasvári Pál Általános Iskola.

Vezető képük illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában