felhívás

2021.03.23. 19:00

Útlezárás lesz holnaptól Perkátán

Perkáta Nagyközség Önkormányzata a település honlapján tette közzé az alábbi felhívást:

duol.hu

Fotó: perkata.hu

Tisztelt perkátaiak, akik a Táncsics utca 45. és a Babits Mihály utca kereszteződésé közötti szakaszon élnek, ill. a Sport utca 40-52. közötti lakosok!

Fotó: perkata.hu

Az önkormányzat által megrendelt útfelújítási kivitelezésben – a mai nappal együtt – két napos előkészítést követően holnap, ill.csütörtökön és pénteken történik meg az aszfaltréteg felvitele a Táncsics Mihály 45. és a Babits Mihály út kereszteződése között, valamint a Sport utca 40.-52 között.

Az út minél minőségibb megvalósítása érdekében az utcát a kivitelező 3 napra lezárja a Táncsics Mihály és Fehérvári utca csatlakozásától, a Táncsics Mihály utca 43. szám melletti közig 2021. március 24-én (szerdán), 7.00 órától március 26-a (péntek), késő délutánig. Ezért kérjük a gépjárművel közlekedőket, hogy járműveiket 24-e reggel 7.00 óra előtt vigyék ki az utcából, amennyiben a jelölt három nap alatt használni kívánják.

A gyalogos közlekedés ez idő alatt természetesen folyamatos!

Köszönjük a türelmüket és kérjük, hozzáállásukkal segítsék a kivitelezők minél zavartalanabb munkáját!

Forrás: perkata.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában