Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

2021.03.06. 19:00

Újabb változások az ügyfélfogadásban a vírushelyzet következtében

Irodáinkban minden személyes ügyintézés kizárólag előzetes telefonos bejelentkezés alapján lehetséges. Befizetésre csak átutalással van lehetőség. A kamarai hozzájárulás befizetésének teljesítését 2021. május végéig nem ellenőrizzük, írja honlapján a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara.

duol.hu

Az újabb korlátozások idején is a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara munkatársai folyamatosan a vállalkozások rendelkezésére állnak telefonon és e-mailben. Arra kérjük ügyfeleinket, hogy a koronavírus járvány terjedésének megelőzése céljából lehetőség szerint mellőzzék a személyes megjelenést. Amennyiben valamely kamarai szolgáltatás igénybevételéhez mégis a személyes ügyintézés lenne szükséges, először vegye fel a kapcsolatot a témakörhöz nevesített kollégával telefonon, csak előzetes bejelentkezés alapján tudjuk fogadni irodáinkban.

A pénztár zárva tart.

Az 5000 forintos kamarai hozzájárulás befizetése az erre a célra elkülönített 10918001-00000044-39120009 (Uni Credit) sz. bankszámlán teljesíthető. Az összeg átutalásánál a közlemény rovatba feltétlenül kérjük feltüntetni a kérelmező adószámát és a „kamarai hozzájárulás” szöveget.

Széchenyi Kártya ügyintézés, okmányhitelesítés, származási bizonyítvány igénylése esetén is, kérjük, mindenképpen keresse munkatársunkat a 25/502-060/1 telefonon előzetes időpontegyeztetés érdekben.

Köszönjük megértését! Vigyázzunk egymásra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában