Ercsiben mától szünetel a személyes ügyfélfogadás

Dr. Feik Csaba, Ercsi jegyzője, a település honlapján tájékoztatta a lakosságot arról, hogy a Polgármesteri hivatalban március 1-től, március 15-ig szünetel a személyes ügyfélfogadás.

duol.hu

A járványügyi szakemberek véleménye alapján romlik a járványhelyzet, s az előttünk álló hetekben újra szükség lesz a személyes kontaktok minimalizálására.

Ezért értesítem városunk Polgárait, hogy 2021. március 1-től, hétfőtől 2021. március 15-ig, hétfőig a Polgármesteri Hivatalban szünetel a személyes ügyfélfogadás.

A kérelmek, iratok benyújtására elektronikusan a [email protected] e-mail címen, ügyfélkapun, illetve cégkapun, vagy postai úton van lehetőség. Az ügyek intézése továbbra is megtörténik a hivatalban.

A kérelmekhez szükséges nyomtatványok letölthetőek Ercsi Város Honlapjáról vagy az ügyfélszolgálaton átvehetőek.

Az anyakönyvi, hagyatéki ügyek intézése előzetes időpont-egyeztetést követően továbbra is személyesen történik. Időpont kérhető: a +36 25 515 600-as telefonszámon vagy a fenti e-mail címen, ügyfél-és cégkapun.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában