Paks/Dunaújváros

2021.02.01. 11:00

Ötven darab számítógépet kapott az egyetem

 Január 29-én Pakson vették át a Dunaújvárosi Egyetem (DUE) munkatársai a felsőoktatási intézménynek szánt, a Magyar Villamos Művek Informatika Zártkörűen Működő Részvénytársaság (MVMI) informatikai eszköztámogatását.

BCs

Zölei Ádám (DUE), Borzák Gábor (MVMI) Fotó: DUE

A DUE és az ­MVMI Zrt. együttműködése már évekre nyúlik vissza, a támogató tevékenységének köszönhetően ötven darab számítógépet valamint a hozzájuk tartozó monitorokat adták át múlt pénteken, ezek az intézmény Informatikai Intézetének eszközparkját erősítik a jövőben.

A gépek az Informatikai Intézet eszközparkját gyarapítják majd

A kiváló minőségű eszközök célja nem más, mint biztosítani a leendő mérnökinformatikus és gazdaság­informatikus hallgatók oktatásához szükséges technikai hátteret.

Kevesebb, mint két hét van hátra a felsőoktatási felvételi időszakból. Fontos tehát ismételten kiemelni, hogy a meghirdetett képzésekre február 15-én éjfélig lehet jelentkezni a felvi.hu E-felvételi menüpontjában.

Zölei Ádám (DUE), Borzák Gábor (MVMI)
Fotó: DUE

A jelentkezéseket február 20-ig hitelesíteni is szükséges Ügyfélkapuval vagy a kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával.

Ugyancsak február 15. a kiegészítő eljárási díj befizetésének határideje, ezt azoknak a felvételizőknek kell átutalniuk vagy bankkártyával kiegyenlíteniük, akik a díjmentesen megjelölhető háromnál több (de legfeljebb hat) képzésre jelentkeznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában