Dunaújváros/Besnyő

2021.02.05. 09:00

Duruzsol az új kazán, fűti az általános iskolát

A besnyői Arany János Általános Iskola diákjai a második félév első napján kellemes melegben kezdhették a tanulást.

Czeglédi Andrea

Akár statikai problémát is okozhat a szennyvíz szivárgása

Hála az iskola igazgatónője és a Dunaújvárosi Tankerületi Központ együttműködésének, az iskola régi, működésképtelen kazánját újra cserélték. Az idő és az időjárás egyaránt sürgette a cserét, így a sikeres közbeszerzési eljárás után a beszerelés is megtörtént.

Kellemes meleg fogadta a diákokat az iskolában
Fotók: a szerző

A diákok és a szülők egyaránt hálásak az összehangolt munkáért, hiszen az ideiglenesen beállított hősugárzók – a szülők szerint – csak minimálisan melegítették föl a tantermeket. A kazán beszerelésekor azonban újabb gond merült fel: a szenny­víz, valószínűleg a csőrendszer elavultsága miatt, a pincébe szivárgott, ami akár statikai problémát is okozhatott volna. Remélhetőleg hamarosan elhárítják ezt a hibát is.

Akár statikai problémát is okozhat a szennyvíz szivárgása

Tekintetbe véve, hogy az igazgató mindent lelkiismeretesen megtesz a tanulókért és az iskola épületéért, és azt is, hogy a Tankerületi Központ együttműködő partnernek bizonyul a problémák megoldásában, a besnyői lakosok bizakodva várják a hiba megoldását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában