jó szívvel

2020.12.03. 13:00

Rászorulókon segítenének

Egy évvel ezelőtt Veres Edina és barátai egy nehéz sorsú családnak tették örömtelivé a karácsonyi készülődést. Meglepték őket tartós élelmiszerekkel, édességgel, ruhákkal és játékokkal.

Kállai Félix

A hétgyermekes házaspár örömmel fogadta a jó szívvel adott meglepetést. Legutóbbi akciójuk során egy autónyi ajándék gyűlt össze.

Közel a karácsony, és Edina szíve ismét a rászorulók felé fordul, hiszen gyerekként ő is nehéz körülmények között élt. Barátaival összefogtak idén is, és elkezdték összegyűjteni az ajándéknak szánt élelmiszereket és ruhaneműket. Idén több családnak szeretnék szebbé tenni az ünnepét.

Szeretné széppé tenni az ünnepet Fotó: illusztráció/pixabay

Akiknek gondot okoz a karácsonyi ajándékok vásárlása, keresse Edinát a Facebookon. Várják a hátrányos helyzetű családok jelentkezését. A korábbi tapasztalatok alapján az igazán rászorulók szégyellik a sorsukat, de nem kell félni attól, hogy a kilétükre fény derül, hiszen nem nyilvánosan kapják meg az ajándékokat.

Ezenkívül várják felajánlók jelentkezését is, akiknek a ruhatárukban, vagy gyermekük ruhatárában jó minőségű, de már nem használt holmik, játékok vannak. Sajnos olyanok is vannak, akiknek a megélhetés is gondot okoz, ezért tartós élelmiszereket is gyűjtenek, és vállalják ezek elszállítását is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában