online árverés

2020.10.15. 13:00

Már használják a vásárolt fejlesztő eszközöket

A Jószolgálati Otthon Közalapítvány online árverésen értékesítette a Bartók aulájában is kiállított alkotásokat, amelyeket az ellátottak készítettek a művészetterápiás foglalkozásokon.

Balla Tibor

Lezárult a licit, a képek közül 16 talált gazdára. Az árverés meghirdetésekor azt ígérték, hogy fejlesztő eszközök vásárlására fordítják a befolyt összeget. Bár még két licitnyertes nem utalta át a képek árát, de így is 220 ezer forint befolyt már az adományozóktól. A jószolisok nemcsak hogy megvásárolták, de már be is fogták a napi munkába az új eszközöket a csoportokban. De mi lett ebből az összegből?

Már használják, bekerültek az eszközök a csoportokba
Fotó: Jószoli

Figyelemfejlesztő eszközök, társasjátékok, kirakósok. Szakmákkal, öltözködéssel, évszakokkal, betűkkel, számokkal kapcsolatos játékok, de akad olyan fejlesztő eszköz is, amit drámafoglalkozásokon tudnak használni, és a tornaszobába is vásárolnak eszközöket. Nemsokára érkezik egy táblagép is, aminek nagy hasznát veszik a művészetterápiás foglalkozásokon, de fejlesztő játékok is letölthetőek rá. Természetesen a napköziotthonos és a bentlakásos intézmény is kap az új szerzeményekből.

Hamarosan újra indul a licit új alkotásokkal, lehet még segíteni

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában