Harminchárom napirendi pont

2020.10.15. 08:00

Közgyűlést tartanak a képviselők

Brousil Csaba

2020.07.22. Dunaújváros Őze Áron igazgató és Barta Endre alpolgármester egyeztetett a színházi programokról a Petőfi Ligetben A képen: A Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza épülete Fotó: Zsedrovits Enikő ZSE Dunaújvárosi Hírlap

Fotó: Zsedrovits Enikő

Az október havi rendes közgyűlést tartják a képviselő-testület tagjai csütörtökön a városháza C szárnyában. Harminchárom napirendi pontot nyílt, két napirendi pontot zárt ülésen tárgyalnak. A képviselők dönthetnek a Fejér Megyei Rend­őr-főkapitánysággal a dunaújvárosi térfigyelő rendszer működtetésére kötendő támogatási szerződés jóváhagyásáról. Kiírhatják a Bartók kamaraszínház igazgatói pályázatát is. Szó lesz több felnőtt háziorvosi körzet rendeléseinek működtetéséről. A képviselők javaslatot tehetnek az orosz emlékmű áthelyezésével kapcsolatos döntések meghozatalára is. Az ülés végén a képviselők javaslatot tehetnek Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata 2021. évet érintő folyószámlahitel igénybevételének szándékára.

A közgyűlés kiírhatja a Bartók kamaraszínház igazgatói pályázatát is
Fotók: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában