Hétfőn nyit a földvári bölcsőde

A Dunaföldvári Polgármesteri Hivatal közösségi oldalán, Horváth Zsolt polgármester az alábbi közleményt adta ki a Bölcsőde megnyitásával kapcsolatban:

duol.hu

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Dunaföldvári Eszterlánc Óvoda, Bölcsőde és Konyha Varázskert Bölcsőde Intézményt (továbbiakban Bölcsőde) 2020. november 2-án megnyitjuk.

A bölcsődében dolgozók és a kisgyermekek számára a Tolna Megyei Kormányhivatal Paksi Járási Hivatal Népegészségügyi Osztálya által hivatalosan elrendelt hatósági házi karantén kötelezettség 2020.10.31-én éjfélkor lejár.

Dunaföldvár Város Önkormányzata (továbbiakban: Önkormányzat) COVID PCR gyorsteszteket vásárolt, melyekkel tesztelték a dolgozókat. A teszt minden esetben negatív eredményt hozott, kivéve egy dolgozónál, aki egyébként is igazolt COVID fertőzött volt.

Az Önkormányzat által megvásárolt légtisztító ózongenerátor segítségével 2020.10.29-én fertőtlenítettük a Bölcsőde teljes épületét, majd alapos szellőztetés után 2020.11.01-én alapos nagytakarítás (különös tekintettel a játékokra) következik. Ezt követően 2020.11.02-án vehetik használatba az épületet a bölcsődei dolgozók és gyermekek.

Az Önkormányzat lehetőségeihez mérten mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb biztonságban legyenek a bölcsődei, óvodai gyermekek. Ehhez azonban szükség van a lakosság együttműködésére, illetve a Kormány által megállapított védelmi intézkedések következetes betartására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában