Dunaújvárosi Egyetem

2020.07.22. 11:00

Roncsolásmentes vizsgálatok tudományos és ipari fókusszal

2020. július 21-én a Dunaújvárosi Egyetemen együttműködési megállapodást kötött a Dunaújvárosi Egyetem és a Magyar Roncsolásmentes Vizsgálati Szövetség.

duol.hu

A Roncsolásmentes Vizsgálati Szövetséget az eseményen Prof. Dr. Trampus Péter elnök, míg a Dunaújvárosi Egyetemet Dr. habil András István rektor és Dr. habil Rajcsányi-Molnár Mónika oktatási és általános rektorhelyettes képviselte.

Fotók: Dunaújvárosi Egyetem

Az együttműködési megállapodás a felek szakmai-tudományos kapcsolatainak bővítése érdekében történt, amelynek alapját a korábbi egyeztetések és a sikeres, közös szakmai munka tette lehetővé. Az együttműködési megállapodás keretében a Dunaújvárosi Egyetem vállalja a roncsolásmentes vizsgálatok népszerűsítését az egyetemi hallgatók körében, továbbá kidolgozza és végrehajtja a DUE Paksi Kompetencia- és Kutatóközpontja tevékenységének keretében a roncsolásmentes vizsgáló személyek képzési programját a Magyar Roncsolásmentes Vizsgálati Szövetséggel közösen.

A két szervezet együttműködése kiterjed közös BSc és MSc oktatási programok kidolgozására, továbbá szakdolgozatok és TDK témák meghirdetésére, témavezetésére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában