DUE info

2020.06.12. 16:00

Levelezős hallgatók kompetenciájának fejlesztésében is az élen jár a DUE

A Dunaújvárosi Egyetem az EFOP-3.4.4-16-2017-00022 projekt támogatásával oktatás módszertani képzést tartott számos alkalommal a félévben

duol.hu

Kisebb csoportokban a szemeszter során összesen 3 alkalommal 5 óra keretében tanárszakos levelezős hallgatók szakmai tudásának fejlesztése volt a kurzus célja. A résztvevők a Pszichológia 1.-2. tárgyakhoz kapcsolódóan tanultak oktatás módszertani ismereteket.

A hallgatók megismerkedhettek a különböző korosztályok pályaválasztási döntését meghatározó pszichológiai tényezőkkel, az érintett korosztályok pszichológiai tényezőivel. Bepillantást nyerhettek a tanulási motiváció, a tanulói motiválás kurrens elméleteibe, illetve megismerhették a hatékony tanári kommunikáció néhány fontos tényezőjét, írja az uniduna.hu.

A képzést dunaújvárosi pedagógusoknak ajánljuk. Érdemes követni a www.miertdue.hu oldalunkat, hiszen a következő félévben újra elindítjuk a képzést!

Az oktatótól megtudtuk, hogy ugyan az online oktatásra való átállás nehezítette ezen gyakorlati kurzus kivitelezését, de a hallgatók interaktívak, elégedettek voltak. A résztvevők elégedetten zárta a kurzust.

A kurzust az „EFOP-3.4.4-16-2017-00022 MTMI szakok népszerűsítése a Dunaújvárosi Egyetemen és vonzáskörzetében” projekt támogatta!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában