óvatosság és körültekintés

2020.06.11. 10:00

Fertőtlenítőszert kaptak az óvodák

A Dunaújvárosi Óvodának összesen 300 liter Pannonia típusú kézfertőtlenítő szert adományozott a Dunaföldvári Pannonia Bio Zrt. – tájékoztatta lapunkat Gyenes Éva, a Dunaújvárosi Óvoda igazgatója.

duol.hu

A kormány és az operatív törzs legutóbbi tájékoztatásai alapján tűnik, hogy a Covid-19 vírus okozta járvány visszahúzódó szakaszában van, de ettől függetlenül az óvodákban tovább folyik a fokozott fertőtlenítés és védelem. Az óvatosság és a körültekintés ebben a szakaszban is nagyon fontos.

A 300 liter fertőtlenítőből kapott minden tagóvoda Fotó: amatőr

– Nagyon örültek, hogy szülői kezdeményezésre a gyártók azonnal felajánlották segítségüket a Dunaújvárosi Óvoda 12 tagóvodájának. Az intézményhálózatunk ígéretet kapott arra is, ha a helyzet úgy hozza, továbbra is számíthatunk a zrt. támogatására. Az ajándékba kapott fertőtlenítőszer kiszállítása megtörtént az elmúlt napokban minden óvodába.

– Az óvoda dolgozói köszönik ezt a nemes gesztust. Hálásak vagyunk a Pannonia Bio Zrt.-nél dolgozó szülőnek, hogy lehetőséget biztosított az óvodának egy pályázat benyújtásában, ahol kedvező elbírálásban részesült. Valamint köszönettel tartozunk az üzem vezetőségének, akik segítőkészségükkel támogatták Dunaújváros mind a tizenkét tagóvodáját – tette hozzá Gyenes Éva.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában