Állatmentésre, gazdi nélkül maradt „kedvencekre” gyűjtenek

2020.06.22. 09:00

Felelős állattartásért küzdenek

Két civil közösség, a FÁDA (azaz Felelős Állattartásért Dunaújváros Alapítvány) és a Jobbat szeretnénk! Dunaújváros Facebook-csoport alapítói közös adománygyűjtést szerveznek. Céljuk nemes: az állatmentést tűzték zászlajukra, valamint az állatok körülményeinek javítására.

Körmendi Erzsébet

Mindkét civil szervezet fontosnak tarja, hogy az emberek képviseletében hatékonyabban és közös erővel gondoskodhassanak a rászoruló állatokról. Szívesen és nagy örömmel fogadnak minden fajta segítséget, legyen az pénz vagy tárgyi adomány! Várják mindazoknak a támogatását, akik fontosnak tartják az állatmentést, és tenni is szeretnének a bajban lévő állatokért.

Aranyos. Ezt a kutyust is a FÁDA Facebookján láttuk Fotó: Facebook

A tárgyi eszközök, fertőtlenítők, macskaalom, macska-, kutyatáp (senior, junior stb.), bolha- és kullancsriasztó leadható Csenki Viktóriánál, Rácalmáson a menhelyen, vagy Kara Renátánál Dunaújvárosban az Apáczai Csere János utcában. Aki pénzt szeretne felajánlani, a bankszámlaszám után érdeklődjön privát üzenetben a FÁDA Facebook-oldalán. Az adományokat 2020. június 20-tól augusztus 20-ig várják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában