eszközhiány

2020.04.21. 08:00

Laptopokat kaptak a Szabó Magda iskola pedagógusai

A digitális munkarendre való átállás nagy próbatétel elé helyezte a Bocskai István Református Oktatási Központ Szabó Magda Tagintézményének pedagógusait, tanulóit és családjait is.

Balla Tibor

Az iskola minden családnak, amely igényelte, kölcsönadott egy-egy számítógépet, hogy dolgozni tudjanak. A pedagógusok ilyen jellegű kéréseinek nem tudtak eleget tenni, mert a meglévő laptopok már nagyon elavultak voltak. Amikor 2018-ban a Halásztelki Református Egyházközség fenntartásába kerültek, 15 pedagógusuknak vissza kellett adniuk a laptopokat a volt fenntartónak. Farkas Márta igazgató csak gondolni mert arra, hogy valaha ezeket pótolják. A Zsinati Oktatási Iroda vezetője, dr. Pap Kornél a tavaszi szünet utolsó napján örvendeztette meg azzal, hogy beállított 15 új hordozható számítógéppel, hogy enyhítse a pedagógusok eszközhiányát. Ráadásul, a laptopok az intézmény használatában maradhatnak a vészhelyzet elmúltával is.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában