legolvasottabb híreink

2020.04.03. 19:00

Ez történt a héten

Ezeket a híreket olvasták a legtöbben a héten itt a DUOL-on:

duol.hu

Március 28-tól tovább szigorodtak a koronavírus-fertőzés elkerülésére hozott kormányzati megelőző intézkedések. Szombaton reggeltől kijárási korlátozást vezettek be Magyarország egész területére. Megnéztük a városkörnyéki településeken hogyan fogadták az emberek az új körülményeket?

A koronavírus-járvány elleni országos védekezés központi alakja, az operatív törzs oszlopos tagja az a dr. Müller Cecília országos tiszti főorvos, aki szűkebb pátriánk, jelesül Nagyvenyim lakója.

A koronavírus-járvány nagy terhet ró az idősekre, és veszélyeztetettségük okán a róluk gondoskodókra. Különösen nagy a felelősségük a szociális otthonokban nagyon időseket, betegeket ellátóknak. Hogyan élik meg és oldják meg ezt a mostani nehéz helyzetet a dunaújvárosi Egyesített Szociális Intézmény és Árpád-házi Szent Erzsébet Idősek Otthonaiban dolgozók és gondozottak? – erről beszélgettünk Bölcskei Anna intézményvezetővel.

A mintegy 1,8 milliárd forintból megújult, 18 éves INTERSPAR hipermarket április 2-ától ismét várja a vásárlókat. A dunaújvárosi áruház otthonos, ugyanakkor modern vásárlói élményt kínál. Különleges igényeket figyelembe vevő bővített áruválasztékkal, önkiszolgáló pénztárakkal, valamint szendvics- és salátakínálattal fogadják a vásárlókat.

Barta Endre és Szabó Zsolt alpolgármesterek, valamint Őze Áron, a Bartók igazgatója tartott közös sajtótájékoztatót tegnap délelőtt a Bartók téren Vészhelyzeti felajánlások elnevezéssel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában