buszközlekedés

2020.03.24. 17:00

Mától nyári menetrend a helyi járatokon

A Volánbusz Zrt. a napokban közölte, március 24-étől, azaz a mai naptól a koronavírus-járványhoz kapcsolódó intézkedések részeként Dunaújváros helyi autóbuszos közlekedésében a következő változások lépnek életbe: a helyi vonalakon közlekedő járatok nyári – július 1-től augusztus 31-ig érvényes – menetrend szerint járnak.

Szabó Szabolcs

Fotó: illusztráció

Továbbá a 13-as vonal járatai, valamint a 18, 29, 35 és 40-es vonalon vásári napokon indított járatok közlekedése is szünetel.

Ami az országos buszközlekedést illeti: március 25-től, azaz szerdától a Volánbusz minden helyközi – országos, regionális, elővárosi, valamint a Budapest környéki – járata további intézkedésig tanítási szünet idején érvényes menetrend szerint közlekedik. Kivételt jelent a 8201-es jelzésű Dunaújváros–Kisapostag járat, e vonalon március 29. után is a téli időszámítás idejére meghirdetett járatok közlekednek. A Volánbusz azt kéri, hogy csak az vegye igénybe a közösségi közlekedést, akinek halaszthatatlanul szükséges így utaznia.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában