még lehet szavazni

2020.03.13. 11:00

Dunaújvárosi orvos kaphatja meg az egyik rangos díjat

1937-ben kapott orvosi és élettani Nobel-díjat Szent-Györgyi Albert. A 80 éves évforduló alkalmából, a „Goodwill Pharma az Egészségért Alapítvány” létrehozta a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat.

Balla Tibor

Fotó: Seres Arpad Gabor

A Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat azóta minden évben, munkájuk elismeréseként olyan orvosoknak szeretne adományozni az alapítvány, akiket a szakmai zsűri mellett pácienseik is érdemesnek tartanak erre. A Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj lehetőséget nyújt arra, hogy betegként megköszönhessük orvosainknak nekünk nyújtott segítségüket. Az áprilisi díjátadón hét közönségdíjat és két szakmai díjat adnak át.

Dr. Úr Viktor traumatológusra is lehet szavazni
Fotó: Pantaleon

Idei esztendőben az elmúlt évhez hasonlóan a Szent Pantaleon Kórházban dolgozó orvos, betegei jóvoltából felkerült a listára, akikre szavazni lehet, hogy megkaphassa az országos díj valamelyikét. Dr. Úr Viktor, a traumatológiai osztály vezető főorvosa jelenleg az előkelő hetedik helyen áll, de még 2020. március 16-ig lehet szavazni: http://szentgyorgyialbertorvosidij.hu/szavazas-allasa/?r=eszaknyugat-mo

A díjátadó ünnepséget 2020. április 23-án Budapesten, a Magyar Tudományos Akadémia Kodály Termében rendezik meg. Ön is hozzájárulhat, hogy az egyik díjat dunaújvárosi orvos kapja meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában