legolvasottabb híreink

2020.02.21. 13:00

Ez történt a héten

Ezeket a híreket olvasták a legtöbben a héten itt a DUOL-on:

duol.hu

https://www.duol.hu/kozelet/helyi-kozelet/orszaggyulesi-kepviselo-idokozi-valasztasa-3238104/

Időközi országgyűlésiképviselő-választás volt február 16-án Fejér megye 04-es választókerületének kilenc településén. Rendkívül alacsony részvétellel – a 2018-as voksolásnak a felét sem érte el – teljes érdektelenség mellett zajlott a tét nélküli választás. A szavazásra jogosultak mintegy 30 százaléka járult az urnákhoz. Több szavazókörbe kilátogattunk, fotónk este az urnabontás után készült az 5-ös szavazókörben. A hat képviselőjelölt közül a választás győztese Kálló Gergely, a Jobbik–DK–LMP–MSZP–Momentum–Párbeszéd közös jelöltje lett. Mondhatjuk papírforma eredmény született, ezzel azonban nem változtak a parlamenti arányok.

 

https://www.duol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/emberkereskedelem-prostitucio-elfogas-a-korhataros-videon-3464874/

A Fejér Megyei Főügyészség indítványozta annak a három személynek a letartóztatását, akik 2016-tól Németországban és Svájcban bordélyházat üzemeltettek.

A bordélyházban Magyarországon részben adásvétel útján megszerzett személyeket prostitúcióra kényszerítettek, mozgásukban korlátozták és bevételüket elvették.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak tevékenységüket szervezetten követték el. A bűnszervezet tagjai a feladatokat egymás között megosztották, egyikük a fogvatartott személyek szállításában, másikuk a sértettek felügyeletében, hirdetések szervezésében vett részt, míg a harmadik gyanúsított a sértettek felügyeletét látta el és beszedte a prostitúciós tevékenységből származó bevételt. A bevételből a szervezet tagjai megélhetésüket fedezték.

https://www.duol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/a-baracsi-autos-elsodorta-a-dunaujvarosi-gyalogost-3462864/

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök 2020. február 17-én délután Baracson, a Kokasdi utcában.

https://www.duol.hu/vezeto-hirek/tarsashazi-problemak-kinek-mi-a-hataskore-3463902/

Kitört ablak a lépcsőházban, megrepedezett járda az épület előtt, szél által összehordott szemét. Mindennapi kellemetlenségek, amik zavarják a lakókat. Utánajártunk, ki, miért felel.

https://www.duol.hu/kozelet/helyi-kozelet/tervezett-aramszunetek-dunaujvarosban-es-a-kornyezo-telepuleseken-3462447/

Összeállításunkban Dunaújváros és környékén előforduló tervezett áramszüneteket szedtük csokorba. Ezekről jó előre tájékozódni.

https://www.duol.hu/sport/helyi-sport/imre-vilmos-es-gyorgy-laszlo-mashol-folytatjak-munkajukat-3462903/

Ami eddig csak szóbeszéd tárgyát képezte, mára ténnyé vált, távozik a dunaújvárosi kézilabda két meghatározó alakja az akadémiától.

https://www.duol.hu/kozelet/helyi-kozelet/golyahir-ujabb-csoppsegekkel-gazdagodtunk-4-3356694/

Kevés örömtelibb esemény történhet az ember életében, minthogy gyermeke születik.

Minden kis csöppséggel egy új élet indul, a duol.hu pedig szeretné ezeket a felejthetetlen pillanatokat megosztani olvasóival. Ezért hétről hétre megjelentetjük a Szent Pantaleon Kórház újszülötteinek névsorát.

https://www.duol.hu/vezeto-hirek/kivalo-emberek-erdemeltek-ki-a-dunaujvaros-sportjaert-dijat-3462015/

Idén a rangos elismerést Lencsés Józsefnek posztumusz (özvegye vette át a díjat) és Pász Péternek ítélték oda. Lencsés Józsefet több évtizedes helyi sportszervezői és kimagasló szakmai sporttevékenységének elismeréseként, Pász Pétert a helyi kajak-kenu sportban kimagasló színvonalon, lelkiismeretesen és példaértékűen végzett tevékenységének elismeréseként tüntették ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában