hírcsokor

2020.02.14. 18:00

Ez történt a héten

Ezeket a híreket olvasták a legtöbben a héten itt a DUOL-on:

duol.hu

Az északi városrészben zajló csatornázási munkálatokkal kapcsolatos, az ott élő lakosokat érintő kérdésekről tartottak fórumot a városháza C szárnyában.

Szücsné dr. Harkó Enikő a múlt héten az Akadémián immáron második alkalommal vehette át a Pedagógus kutatói pályadíjat. A Széchenyi gimnázium pedagógusa meghatározó marosvásárhelyi diákéveiről és mindennapi munkájáról is beszélt lapunak.

Molnár László a Dunaferr DV. Vasas Szakszervezeti Szövetség elnöke tájékoztatta lapunkat a megállapodás részleteiről. Dr. Galambos Dénes miniszterelnöki biztos kulcsfontosságúnak tartja Dunaújváros és térsége stabilitása szempontjából a megállapodást.

Negyven napirendi pontról döntöttek a február havi rendes közgyűlésen a képviselő-testület tagjai csütörtökön a városházán.

Az ezredforduló környékén indult világhódító útjára a házasság hetének ötlete, amely minden alkalommal stílusosan a szerelmesek napja, február 14-e köré pozicionálja be magát. A család és a szerelem fontosságára fókuszáló megmozdulást ma már 4 kontinens 21 országában ünneplik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában