Dunaújváros

2019.11.21. 08:00

Közgyűlés: 47 témakörről dönthetnek

Ma reggel kilenc órától tartja november havi rendes közgyűlését a városi képviselő-testület a városháza C szárnyában található közgyűlési teremben.

Szabó Szabolcs

A képviselőkre a nyílt ülésen negyvennégy, a zárt szakaszban pedig három napirendi javaslat vár.

A testület előtt lesz egy rendelettervezet, amely a közérdekű adatok közzétételével és a közérdekű adatok megismerésére irányuló igények teljesítésével foglalkozik.

Téma lesz a közétkeztetési szolgáltatói áremelés, és a Dunaferr Sportegyesülettel korábban megkötött támogatási szerződés módosítása.

Minden bizonnyal személyi változások várhatóak két fontos, városi tulajdonban lévő cégnél is. Távozik a DVG Zrt. Dunaújvárosi Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója, Mádai Balázs, aki egyben a Vasmű út 41. Irodaház ügyvezetője is.

A képviselők dönthetnek majd a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia Nonprofit Kft. számára az utóbbi években nyújtott tagi kölcsönök módosításáról, valamint – mivel a klub tulajdonosa a város – a saját tőke rendezéséről. A testület elé kerül a Dunaújvárosi Turisztikai Nonprofit Kft. 2020. évi munkaterve, valamint a korábbi vidámpark területén létesült kalandparkban található mászófal előtti terület balesetveszélyes állapotának megszüntetése is. A zárt ülés keretében dönt a testület a Dunaújváros Egészségügyéért, valamint a Szociális Munkáért díj odaítéléséről.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában