2019.11.16. 09:00
Étkeztetés: döntős a rácalmási csapat
A Közétkeztetési Szakácsverseny (KÖSZ) egyik célja az étkezési kultúra fejlesztése.
Fotó: Vihar Gergely
A 2019–2020-as megmérettetésen rácalmási csapat is indult! A Fejér megyei csapat előbb a 39 „válogatottat” megmozgató elődöntőbe került, majd miután október 12-én, 13-án, valamint november 9-én, 10-én minden előzetes verseny lezajlott, kiderült: a döntőbe jutó legjobb tizenkét csapat között is ott vannak!
A tagok (Jónás Norbert irányító, Fábián Erika séf, Grabecz Zsófia segítő) az Eurest Rácalmás dolgozói. A menüsorok egyik kötelező eleme a lecsó, előírt alapanyag pedig a méz, valamint a hazai nyári, friss idényzöldségek és idénygyümölcsök közül legalább két fajta volt.