Dunaújvárosi lehetne az ország postása

2019.10.03. 13:00

Szavazzanak Erzsikére!

A Magyar Posta „Postás példakép” versenyén mintegy 600 jelöltből választotta ki a szakmai zsűri azt a 6-ot, aki indulhat a fődíjért.

Tóth Alexandra

 

Seiben Erzsébet az 1-es posta kézbesítője
Fotó: posta.hu

A döntősök között dunaújvárosi hölgy is szerepel, akire október 4-ig lehet szavazni a posta.hu oldalon keresztül. Ismerjük meg Seiben Erzsébetet, a Dunaújváros 1-es posta kézbesítőjét!

Erzsébet 23 éve dolgozik a postán, pedig annak idején csak egy szerencsés véletlen sodorta a vállalathoz: közel lakott a meghirdetett munkahelyhez, és belevágott. Aztán beleszeretett a postáséletbe. Már tizennégy éve dolgozik kerékpáros kézbesítőként Dunaújvárosban, Újtelepen. Az ott élők szinte családtagként kezelik. Azt mondja: alig várja, hogy reggel elinduljon a járásába a küldeményekkel, hiszen kézbesítés közben érzi magát a legjobban, a munkája rendkívüli szabadságérzetet ad számára.

Erzsike érzelmes típus, könnyen elérzékenyül, főként ha a fiáról, az egyetemista Kristóf­ról beszél. Erzsike számára a sikeres kézbesítés alapvető, mindig biztosra megy, nemcsak csenget a kapun, hanem ha kell, akkor bekiabál, sőt egy igen hangos dudát is a kerékpárjára erősített, mert azt mindenki meghallja. Erzsébet hobbija az utazás, akár évekig is gyűjt, hogy eljusson egy-egy bakancslistás helyre.

Kedvenc olvasmányai az útikönyvek és az utazási katalógusok, ezek nézegetésével dobja fel mindennapjait. Nagy álma, hogy egyszer eljusson Bora-Borára vagy a Seychelle-szigetekre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában