összeállítás

2019.10.28. 19:00

A hétvége legolvasottabb hírei

Az alábbiakban közöljük azokat a cikkeket, amelyre a legtöbben kattintottak itt nálunk a duol.hu-n.

duol.hu

https://www.duol.hu/kozelet/helyi-kozelet/termeszetes-halallal-halt-meg-3075465/

Vasárnap egy halott embert találtak a vasmű előtti erdőben. Információink szerint az idős ember természetes halállal halt meg, az ügyet közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálják.

https://www.duol.hu/kozelet/helyi-kozelet/egy-nagy-szeletet-kapott-negyven-ev-szeretetebol-3071223/

A nagyszünet után szép csendben gyülekezett az Arany János Általános Iskola kórusa az aulában. Meglepetésre készültek. Lukács Jánost köszöntötték, aki éppen negyven esztendővel ezelőtt lépett a tanítói pályára.

https://www.duol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/egy-tutuke-dijas-sofor-akcioja-dunaujvarosban-3074376/

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre 2019. október 26-án késő délelőtt Dunaújvárosból, a Petőfi Sándor utcából.

https://www.duol.hu/kozelet/helyi-kozelet/figyelmetlenseg-rutin-a-balesetek-legfobb-okai-3071301/

A közelmúltban a Nagyvenyim és Baracs közötti úton található vasúti kereszteződésnél történt halálos baleset. Nem egyedi esetről beszélünk, az ilyen típusú balesetek száma évről évre nő.

https://www.duol.hu/kozelet/helyi-kozelet/aki-harcol-az-gyozhet-is-3073251/

„Ha egyszer könyvet írok, a címe az lészen, hogy Kínából jöttem, mesterségem címere: Gyógyult bányamérnök” – írta két éve Pecsét István, majd így folytatta: „Tudom milyen érzés az, amikor szembesítik a beteget a rákkal, tudom milyen érzés az, amikor lemondanak a betegről az orvosok, de azt is tudom, milyen érzés, amikor a gyógyulás útjára lép a beteg, amikor már azt mondják neki az orvosai, hogy – igen, meggyógyulhat.”

https://www.duol.hu/sport/helyi-sport/fat-kapott-osszes-olimpikonunk-3071367/

A Dunaferr SE jelenlegi szakosztályainak sportolói, vezetői, az egyesület elnökségi tagjai, támogatói jelenlétében huszonhat fát ültettek el csütörtökön a labdarúgó-stadion mellett található Aldi üzlet mellett. Ezzel is szeretnének emléket állítani a klub eddigi összes ötkarikás résztvevőjének, akik közül többen személyesen is jelen voltak.

https://www.duol.hu/kozelet/helyi-kozelet/lemondott-posztjarol-a-dkka-ugyvezetoje-3070143/

Nyakacska Zsolt, a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia ügyvezetője hétfőn benyújtotta lemondását, áll az erről szóló sajtóközleményében.

https://www.duol.hu/eletstilus/helyi-eletstilus/regi-pentelei-fotok-szinesben-3067296/

Dunapentelei régi, fekete-fehér fotókat színeztünk be, így egy kicsit közelebb kerül hozzánk a múlt, a bájával és a szépségével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában