Dunaújváros Egészségügyéért

2019.09.09. 12:00

Tegyen ön is javaslatot a díjra!

Tóth Alexandra

Female teenager receiving a vaccination from a doctor during medical consultation. BURGER/PHANIE

Forrás: Burger / Phanie

Fotó: Phanie

A Dunaújváros Egészségügyéért díjat a város önkormányzata adományozhatja a város egészségügyi intézményeiben dolgozó orvosnak, közép- és felsőfokú egészségügyi képesítéssel rendelkező dolgozónak, magángyakorlat keretében egészségügyi feladatokat ellátó orvosnak vagy az egészségügyben dolgozó kollektívának, vagy posztumusz díjként elhunyt személynek, az elhunyt személy halálát követő egy éven belül. A díj adományozására írásbeli javaslatot tehet bármely személy vagy közösség.

A kezdeményezésnek tartalmaznia kell a díjra méltónak tartott személy vagy közösség nevét, elérhetőségét, tevékenységének általános ismertetését és az elismerni kívánt tevékenység méltatását (lehetőség szerint egy oldal terjedelemben), a felterjesztő nevét, aláírását és elérhetőségét. A kezdeményezést 2019. szeptember 30. napjáig írásban kell eljuttatni Cserna Gábor polgármesterhez (Dunaújváros, Városháza tér 1., polgármesteri hivatal).

A díj odaítéléséről a közgyűlés dönt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában