A párkapcsolatok köré épültek fel a szakmai előadások

2019.09.10. 16:00

Ismét képzést tartott a Karitász

Immáron ötödik alkalommal szervezett továbbképzést a karitász szervezet Perkátára. A párkapcsolatok voltak a fő témái a jó hangulatú délutánnak.

Horváth Dóra

A közelmúltban ismét érdekes képzésre várta a karitász szervezet a munkatársait, illetve az érdeklődőket Perkátán. A nemrégiben megtartott tréning során a fő témakör az emberi kapcsolatok voltak, azon belül szó volt például a párkapcsolatokról, a munkahelyi kapcsolatokról, a barátságokról, az ismeretségekről és még sorolhatnánk. Ezek köré épült fel az információkban gazdag nap.

Farnas István Géza információkat adott át és jó hangulatot teremtett
Fotók: Horváth Dóra

Az előadások délelőtt kezdődtek a Győry-kastély épületében. Az immár ötödik alkalommal megszervezett programon összesen huszonkét karitászmunkatárs vett részt Dunaújvárosból és Perkátáról egyaránt.

Dunaújvárosból és Perkátáról érkeztek munkatársak

A képzés vezetője Farnas István Géza, a Székesfehérvári RÉV Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat intézményvezetője volt, aki jó hangulatot varázsolt a résztvevők körében az együtt eltöltött idő alatt.

– Nagyon örültünk ennek a témának, mert a munkák során elengedhetetlen a kapcsolatok építése – nyilatkozott Toldi Hajnal, a perkátai karitász vezetője. Hozzátette még a következőket: – Korosztálytól, vagyoni helyzettől függetlenül kérnek tőlünk segítséget az emberek, s ehhez az szükséges, hogy jól működjön a kialakult kapcsolat. Akitől a segítséget kérik, fontos, hogy jól tudjon válaszolni a kérdésre, akkor lehet jól együtt dolgozni.

A képzés zárását követően a résztvevők elégedetten, jó hangulatban váltak el, várva következő találkozási alkalmat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában