összeállítás

2019.08.19. 14:18

Ez történt a hétvégén

Összeválogattuk önöknek az elmúlt hétvége legérdekesebb cikkeit, íme:

duol.hu

Kisebb ünnepséget tartottak tegnap Adonyban, a Zichy-kastély parkjában, ugyanis az utóbbi időben több felújítás is elkészült a városban.

Egészen biztos, hogy ismerőik, tisztelőik, a hozzájuk betérő vendégeik jó része örömmel fogadta, hogy idén a dunaföldvári Tóth Cukrászda egyik mestere, Norbert nyerte el a rangos pozíciót. Az ország ez iránt is érdeklődő közönsége már alapos ismeretekkel bír a legjobbnak talált Boldogasszony csipkéje fantázianevű cukrászremekműről.

Fesztiválozni jó, ezzel nem árulok el nagy titkot. Annyi impulzus, élmény éri az embert, hogy bőven tud belőlük raktározni ingerszegényebb időkre. Közben hasznos tapasztalatokra tehetünk szert, s életre szóló élményeket gyűjthetünk.

Richard Nixon, az Amerikai Egyesült Államok 37. elnöke, 1974. augusztus 8-án jelentette be lemondását.

„Sötét van az íráshoz, de azért megpróbálom. Úgy tűnik, nincs esélyünk. Legfeljebb 10–20 százalék. Mindenkinek a legjobbakat kívánom. Ne búslakodjatok!” (Kolesznyikov másodkapitány utolsó feljegyzése)

A tizenhat éves pusztaszabolcsi honvéd kadét – aki a Tündérszépek versenyt megelőzően borzasztóan önbizalomhiányos volt – szerint a szépség a külső és belső értékek összességét jelenti.

A Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) szervezésében tavaly még csak négy, idén már összesen hat helyszínen túrázhatnak diákcsoportok.

4tress ismét nagyot alkotott. A Libertad című száma sokak kedvence lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában