Szociális Munkáért – Dunaújváros díj

2019.08.28. 16:30

Adja le ön is javaslatát ősz elejéig!

Tóth Alexandra

Fotó: Kállai Félix

A Szociális Munkáért – Dunaújváros díjat azon személynek adományozhatja Dunaújváros MJV önkormányzata, aki Dunaújvárosban a szociális munka területén kiemelkedő tevékenységet fejtett ki a lakosság szolgálatában, a közéleti munkában. A díj elhunyt személynek posztumusz elismerésként is adományozható, az elhunyt személy halálát követő egy éven belül.

A díj adományozására írásbeli javaslatot tehet bármely személy vagy közösség. A kezdeményezésnek tartalmaznia kell a díjra méltónak tartott személy nevét, elérhetőségét, tevékenységének általános ismertetését és az elismerni kívánt tevékenység méltatását (lehetőség szerint egy oldal terjedelemben), a felterjesztő nevét, aláírását és elérhetőségét.

A kezdeményezést 2019. szeptember 20-ig írásban kell eljuttatni Cserna Gábor polgármesterhez (Városháza tér 1-2. polgármesteri hivatal). A díj odaítéléséről a közgyűlés dönt.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában