A vasműklub homlokzati vakolatát veszélytelenítették

2019.07.13. 11:30

Hamarosan működik a térfigyelő kamera

A Barátság városrészben tervezetten haladnak az ütemezett felújítások. Gombos István önkormányzati képviselő teszi a dolgát.

duol.hu

Fotó: LI

Lapunkban folyamatosan olvashattak arról, hogy a vasműklub előtti járdaszakaszt az önkormányzat saját költségén felújítja. Ez mára megtörtént, de sajnos annak átadása egy nem várt esemény miatt későbbre tolódik. A vasműklub bejáratának homlokzati részéről ugyanis a hét elején leszakadt betondarabok (vakolat) miatt a javított járdarész életveszélyessé válhatott volna a megnyitást követően. Szerencsére nem így történt, olvasható az egyik közösségi portálon, mert Gombos István a körzet önkormányzati képviselőjeként ismét tette a dolgát.

A vasműklub előtti járdaszakasz elkészült, az épülethomlokzat veszélytelenítése megtörtént, hamarosan megnyithatják ezt a részt
Fotók: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

 

Értesítette a tulajdonost, aki azonnal intézkedett is. A Dunaferr szakemberei elkezdték a veszélyforrás elhárítását, lebontották a veszélyes homlokzati szakaszt, és ideiglenesen elkerítették ezt a részt. A vasműklub melletti téren megkezdték az ígért térfigyelő kamera telepítését is.

A Barátság úti parkolónál már elkezdődött a térfigyelő telepítése

A helyszínen lévő szakemberek és a körzet önkormányzati képviselője, Gombos István humán­ügyekért felelős alpolgármester tájékoztatása szerint hamarosan működhet a nagy felbontású térfigyelő kamera, amely a nap 24 órájában üzemel majd. A kamera által belátott terület a Hangulat, vasműklub előtti tér, Barátság utca, Hangulat utca, vasműklub előtti szakasz. A beüzemelést követően nemcsak a környék közbiztonsága javulhat, hanem a szelektív hulladékgyűjtő sziget is visszakerülhet a helyére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában