összeállítás

2019.07.29. 19:00

Ez történt a hétvégén

Összeválogattuk önöknek az elmúlt hétvége legérdekesebb cikkeit, íme:

duol.hu

A héten a szokásoshoz képest egy kicsit kisebb volt a forgalom a dunaújvárosi zöldség- és gyümölcspiacon. Ez talán betudható a hőségnek, de annak is, hogy a szabadságolások idejét éljük, és ugye mind a vásárlóknak, mind az eladóknak is jár némi pihenő.

Cserna Gábor polgármester, Hingyi László önkormányzati képviselő és Mészáros László, a Fidesz képviselőjelöltje csütörtöki pentelei bejárása során több helyszínt is meglátogatott a Magyar úton.

A Fejér Megyei Értéktárba bekerült értékeknek, megyénk csodálatos kincseinek éppen az a jelentősége, hogy a bennünket körülvevő szépségre nyitják rá a szemünket, és rádöbbentenek arra, micsoda gazdagság vesz körül minket – fogalmazta meg Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke.

Harminckilenc éven át dolgozott jogfolytonosságban ugyanazon a munkahelyen, és nem bánta meg. Igazi kereskedő, aki szívvel-lélekkel szolgálta ki több tízezer vevőjét a város kis abc-iben, az elsőtől az utolsó munkanapjáig. Horváthné Bojsza Máriával, a Vigadó téri Coop ABC immár nyugdíjas eladójával beszélgettünk.

A DHHF Nonprofit KFT a helyi Roma Nemzetiségi Önkormányzattal (RNÖ) a városvezetéssel és Járási Hivatal-Foglalkoztatási Osztály közreműködésével idén is megszervezi nagysikerű diákmunka programját.

Megalakulásának huszadik évfordulóját ünnepelte a minap a Kissolti Nyugdíjas Egyesület a művelődési házban. A jubiláló egyesületi tagokat a város vezetése, vidékről és helyből érkezett vendégek, valamint a dunavecsei, a kunadacsi, a domonyi, a nagyvenyimi és a baracsi testvérklubok képviselői köszöntötték.

„Polgármester úr! Idejövünk az Ön városába látogatóba, s az embert bombával dobják meg! Ez megdöbbentő!”

A nők mindig szeretnek tündökölni, de a nyárnál nem is kell nagyobb apropó a ragyogásra. Bár a napcsókolta bőrön gyönyörűen mutatnak a vibráló, csillogó színek, az esztétikum mellett a bőrvédelemre és a praktikumra is figyelnünk kell. Hammer Zita sminkes elmondja, miért.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában