25 éve írtuk

2019.06.30. 11:00

Valaha virágzott a téesz lovardája

Agárdy Csaba

A Magányos Lovakról is írt huszonöt évvel ezelőtt lapelődünk, az A Hírlap. A cikkből kiderült, hogy valaha virágzott a baracsi téesz lovardája, de a pálya körül minden csendes, sőt, a büfére is a bezárás vár.

A Pentele városrészi öregek napköziotthona mögött hatósági állatorvosi rendelőt épített családi, baráti segítséggel dr. Weiter Károly hatósági állatorvos.

A nyugdíjbiztosító működése első évének legnagyobb eredményeként könyvelték el, hogy sikerült a női nyugdíjkorhatár emelését elhalasztani. Több százezres, aktív korú munkanélküli mellett vajon miért kellett volna az 55 évet megélt asszonyoknak tovább robotolniuk – kérdezte joggal a közvélemény, írta az A Hírlap.

Az egyesült államokbeli labdarúgó-világbajnokságon Kolumbia kiesett a csoportjából, Románia két forduló után veretlenül állt, és készülhetett a nyolcaddöntőre.

A Rácalmás és a Vál labdarúgócsapata vívott osztályozót egymással a megyei másodosztályú bajnokságba való kerülésért. A rácalmásiak hazai pályán 5-1-re kikaptak, majd Válon 5-3-ra nyertek, összesítésben 8-6-tal a váliak jutottak a magasabb osztályba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában