megelőzték a problémát

2019.06.13. 10:00

Papírgyári út: a felüljáró csatornáit takarították

Kissé lassabban haladt a forgalom a Papírgyári úton, a délivárosi vasúti felüljáró alatt tegnap, azaz június 12-én.

Pekarek János

Ezúttal azonban annak érdekében volt lassúbb a haladás ezen a sokszor nehezen járható útszakaszon, hogy máskor, akár szélsőségesen csapadékos időjárás esetén se legyen nehézkes az áthaladás a vasúti felüljáró alatt!

Tegnap ugyanis az önkormányzat tájékoztatása szerint a felüljáró alatt található vízelvezetők takarítását végezték a DHHF Dunaújvárosi Hátrányos Helyzetűek Foglalkoztatásáért Kft. munkatársai.

A csatorna takarítása
Fotó: LI

Amint a városba befelé vagy a városból kifelé ezen az útvonalon rendszeresen közlekedő járművezetők jól tudják: felhőszakadás vagy gyors hóolvadás idején e felüljáró alatt óriási pocsolyák keletkezhettek a víz lassú elfolyása miatt.

Ezt kívánták megelőzni az elfolyók takarításával a tegnapi napon. A kézi erővel folyó takarítási munkák miatt forgalomirányítás mellett az adott szakaszon egyszerre csak egy sávon lehetett közlekedni. Ezért, vagyis a munkások testi épsége érdekében volt szükség a sávlezárásokra. A DHHF utólag is köszöni a közlekedők türelmét!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában