összefoglaló

2019.06.17. 17:44

Ez történt a hétvégén

Összeállításunkban az elmúlt hétvége vezető híreiből válogattunk Önöknek.

duol.hu

A viszonylag csapadékos és hűvös május után alaposan bekezdett a nyár.

A cikket itt olvashatja.

Egy „egyszerű” csőtöréssel indult május végén, amikor lényegében a város vízellátása kiesett a melegvíz-szolgáltatásból egy fél napra. Aztán kiderült, komoly a baj.

A cikket itt olvashatja.

Három éve tartották az ötvenéves általános iskolás osztálytalálkozójukat. Akkor kemény döntést hoztak: ameddig fizikailag bírják, ezt évente meg fogják ismételni. A legutóbbi alkalmukra mi is meghívást kaptunk.

A cikket itt olvashatja.

Az nagyon természetes és magától értetődő, hogy május első vasárnapján megünnepeljük az édesanyákat. De mi a helyzet az apákkal, s az ő napjukkal?

A cikket itt olvashatja.

Az 1848–49-es szabadságharc bukása után időbe telt, amíg magához tért a magyar nemzet. A megtorlások évei mély nyomot hagytak a lelkekben. A forradalom vezérei vagy meghaltak, vagy emig­rációban voltak, vagy éppen börtönbüntetésüket töltötték.

A cikket itt olvashatja.

Lóki Judit a Batsányi-Cserhát művész kör tagja, a 2011 óta fest. Már több önálló kiállítása volt, jelenleg Perlátán a Győri-kastélyban tekinthetik meg a festményeit. A kiállítás apropóján beszélgettem vele.

A cikket itt olvashatja.

A 2018/2019. évi NB III-as labdarúgó-bajnokság Közép csoportjának küzdelmeit a negyedik helyen zárta a Dunaújváros PASE együttese. Ez a pozíció tulajdonképpen megfelel a csapat játékerejének, illetve lehetőségeinek.

A cikket itt olvashatja.

Vezető képünk illusztráció.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában