íme a helyezettek

2019.05.24. 09:00

Öt kategória, 27 nevező a nyolcadik fesztiválon

Idén nyolcadik alkalommal rendezték meg a VIII. Kisfilm Fesztivált, amelyre az elmúlt évek jelentkezési számait felülmúlva 27 beadott mű érkezett. A versenyzők filmjeit a zsűri 5 kategóriára osztotta.

Balla Tibor

A díjazottak a következők voltak: Juhász Attila: Gyilkosság Sztálinvárosban (Thrillerszekció I. hely), Polyák Katalin: Sanity (Thrillerszekció különdíj), Barna Boglárka Szimonetta: Művészélet más szemszögből – interjú (TV- és webszekció I. hely), Ládi Csenge Borbála: Egy nap a mesterrel – Tematikus interjú (TV- és webszekció különdíj), Kis Viktória: Newtown Feels – Mégis mit várok (Ritmusszekció I. hely), Király József: Invázió (Mosolyszekció I. hely), Shapal Hassan: TRANCE (teamwork) (Mosolyszekció különdíj), Leonardo Delavega: Vengeance (Drámaszekció I. hely), Marczell Zsófia Anna: Analóg oszlop (Kommunikációs Iroda különdíja, és felkérés közös egyetemi reklámfilm forgatására).

Gyöngyösi Péter, a fesztivál ötletgazdája
Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában