A kampány finisében politikusok járják a vidéket

2019.05.14. 13:00

Mesterházy Attila a kisposta előtt tartott sajtótájékoztatóján pártja programját ismertette

dh

A Római körúti kisposta előtt tartott sajtótájékoztatót Mesterházy Attila, a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője és Pintér Attila, a párt helyi szervezetének elnöke hétfőn.

Pintér Attila elmondta, hogy alig két héttel az európai parlamenti választások előtt pártja folytatja az intenzív kampányt, hiszen ez a voksolás arról dönt majd, hogy Európa és azon belül Magyarország milyen úton halad majd tovább. Kiemelte, hogy a kampányfinisben országos politikusok járják a vidéket, Dunaújvárosba ez alkalommal Mesterházy Attila, a párt korábbi elnöke látogatott el.

Mesterházy Attila hangsúlyozta, hogy kiemelten fontosnak tartja a kampánynak ezt a részét, mert ezeken a rendezvényeken el tudják mondani a lakosságnak, hogy mi is az ő igazi programjuk. Mint említette ezen a napon nemcsak városunkat kereste fel, de járt már Székesfehérváron és Agárdon is, ahol szintén találkozott a választópolgárokkal.

Mesterházy Attila (b) országgyűlési képviselő és Pintér Attila
Fotó: Laczkó Izabella

Kiemelte, hogy az „emberbe, a választópolgárba, a családba invesztálnának” a legtöbbet. A „Haza, Szeretet, Európa” programjuk a szociális Európáról szól. Arról, hogy miképpen lehet jobbá tenni az emberek életminőségét, hogy lehet jobb közszolgáltatást és magasabb béreket, nyugdíjat adni az embereknek. Szólt a minimálbérről, minimál nyugdíjról szóló törekvéseikről is, és kiemelte, hogy európai szintű egészségügyet szeretnének garantálni a lakosságnak. Mint mondta, azon fognak dolgozni, hogy Európát, mint minőséget hozzák el a magyar emberek életébe, mert véleménye szerint jelenleg van mit még tenni, hogy ez elérkezhessen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában