Félmilliós segítség kilencezer vekniért

2019.05.03. 14:00

Dunaújváros kenyere: megújulhat a Petőfi kiskonyhája

Félmillió forint támogatáshoz jutott a Dunaújváros kenyere akció jóvoltából a Petőfi Sándor Általános Iskola intézményi alapítványa.

Szabó Szabolcs

Csütörtökön a Petőfi iskola könyvtárában adták át a város önkormányzata és a Széchenyi Pékség összefogásából megszülető Dunaújváros kenyere akció aktuális adományát. Cserna Gábor polgármester kiemelte, az országosan egyedülálló program immáron a 12. eseményéhez érkezett. Sikerét jelzi, hogy összesen több mint kilencezret adtak el negyed év alatt a város kenyeréből, mintez 429 ezer forint adományt jelent, amit az önkormányzat 500 ezer forintra egészít ki. A Petőfi iskola igazgatója, Rideg István megköszönte a felajánlást, és elárulta, az összeget a 47 éves tanulói kiskonyha bútorzatának cseréjére fordítják majd, valamint közösségi kerékpártárolót is terveznek.

Kissné Korsós Ágnes, a Fejér Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Dunaújvárosi Tagintézményének igazgatója Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

A következő kedvezményezett: a Fejér Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Dunaújvárosi Tagintézménye.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában