emlékérmet kapott

2019.04.03. 09:00

Kitüntetés a földvári polgármesternek

Rendőrségért emlékérem elismerést kapott Horváth Zsolt, Dunaföldvár város polgármestere.

L. Mészáros Irma

Rendőrségért emlékérem elismerést kapott Horváth Zsolt, Dunaföldvár város polgármestere. Az ezüst emlékérmet és az elismeréssel járó oklevelet a Paksi Rendőrkapitányság ünnepélyes állománygyűlésén adta át a múlt pénteken a Tolna megyei főkapitány, Szabó Csaba rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos és dr. Kuti István rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, a paksi kapitányság vezetője.

Horváth Zsolt
Fotó: LMI

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság által alapított díjjal köszönetet mondtak a dunaföldvári polgármesternek a rendőrség társadalmi elfogadottságáért végzett tevékenységéért és a kultúraváltást elősegítő javaslataiért. Kiemelték a közrend és a közbiztonság iránt tanúsított elhivatottságát, példaértékű együttműködését s azt az évtizedes munkát, amelyet Horváth Zsolt képviselőként és városvezetőként végzett, amellyel hozzájárult a rendőrség és az önkormányzat magas színvonalú együttműködéséhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában