Hatvankilencen szóltak hozzá, kérdeztek

2019.04.05. 08:00

Cserna Gábor online fogadóórát tartott

Cserna Gábor, Dunaújváros Megyei Jogú Város polgármestere különleges fogadóórát tartott csütörtökön délelőtt: online várta a városlakók kérdéseit a Facebook oldalán.

duol.hu

A kérdések megválaszolásában a polgármesteri hivatal szakemberei is részt vettek, de természetesen a személyes üzenetekre is válaszolt a polgármester.

Dr. Sürü Renáta jegyző, Cserna Gábor polgármester és dr. Molnár Attila aljegyző olvassa a kérdéseket a laptopokon, mögöttük a hivatal szakemberei Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Hatvankilenc hozzászólás érkezett, egyebek mellett például a következő témakörökben: mozi, parkolás, alsó Duna- parti sétány, légszennyezettség, szemetelés, kerékpárutak, vidámpark, járdák, a Bánki régi épületének hasznosítása.

Cserna Gábor azt írta az oldalán: „Nagyon hálás vagyok azért, hogy ennyien megtiszteltek azzal, hogy segítenek jobbá, szebbé, élhetőbbé tenni Dunaújvárost, a mi városunkat.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában