színes programokkal

2019.04.25. 19:00

Civilek napja lesz Baracson

Tizennegyedik alkalommal tartják Baracson a civilek napját, amelyre színes és érdekes programokkal készülnek a szervezők.

Horváth László

A sportpálya melletti templomkertben 8 órától sátorállítás, 13 órától ebéd, majd különböző versenyek teszik élvezetessé a majálist. Az idén is lesz malomjátékverseny, minifoci-bajnokság, sör­ivók vetélkedése, kamionhúzás, gyerekeknek palacsintaevő-verseny. Ezekre jelentkezni a helyszínen lehet. Megrendezik immáron második alkalommal a házipálinka-versenyt, amelyre 1000 forintos nevezési díjat kell leróni italonként. Április 26-ig lehet a faluházban befizetni, mikor a nevezők a pálinkásüveget is megkapják. A nap folyamán a jó hangulatról ifjabb Talpai Tibor és társai, valamint a Szamaras zenekar gondoskodik.

Jó hangulatban telt tavaly is a majális Baracson
Fotó: HD

Rácalmáson a már hagyományosnak számító futóversennyel és kispályás focibajnoksággal kezdődik majd a majális elsején 9 órától. A sportpályán pedig 9.30-tól Rubint Réka alakreform edzésén vehetnek részt a vállalkozó kedvűek. Lesz line-dance táncbemuttó és tánctanítás az Apple Country Club tagjaival. Láthatják a Barina bemutatóját, hallhatnak nótákat és 14 órakor kezdődik az EVM zenekar koncertje. Lesz légvár, big-sakk, játszóház a Manóvár óvónőivel, szárazföldi horgászat a Sirály horgászegyesülettel és német témájú szellemi totó a nemzetiségi önkormányzattal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában