tanulmányi verseny

2019.03.23. 17:00

Kis biológusok találkozója a Széchenyi gimiben

Pénteken délután immáron 27. alkalommal rendezték meg a veretes hagyományokkal bíró Kisbiológusok találkozóját a Széchenyi István Gimnáziumban.

Szabó Szabolcs

Huszonhét csapat indult a tanulmányi versenyen Fotó: HK

A házigazda intézmény részéről Szücsné dr. Harkó Enikő, a gimnázium igazgatóhelyettese köszöntötte a seregszemlén részt vevő közel hatvan versenyzőt, valamint a felkészítő pedagógusokat. A városi és térségi iskolákat megszólító versenyt ezúttal is a gimnáziumhoz kötődő rangos zsűri felügyelte. Az általános és középiskolai diákok előadásai és bemutatói előtt a szervezők a legtöbb versenyzőt delegáló intézményeket is köszöntötték.

Orosz Csaba, a Pentelei Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagja adta át a Széchenyi gimnázium és a DSZC Dunaferr középiskola tanulóinak közösségi szolgálat keretében készített madáretetőit a Rudas Közgazdasági Középiskola, a Móricz Zsigmond Általános Iskola, a Dózsa György Általános Iskola, a nagyve­nyi­mi Kossuth Lajos Általános Iskola, valamint a rácalmási Jankovich Miklós Általános Iskola képviselőinek. A Kisbiológusok találkozójának részletes eredményeiről lapunk hétfői számában olvashatnak.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában