folyamatos és megbízható ellátás

2018.12.20. 12:00

Új fogorvosok Dunaújvárosban

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata kiemelt figyelmet fordít a fogorvosi alapellátás folyamatos és megbízható ellátására, ezért támogatásban részesíti az újonnan városunkban feladatellátást vállaló szakembereket.

duol.hu

A legutóbbi közgyűlési döntést követően tájékoztatjuk az érintetteket, hogy rövidesen 4 új fogorvos kezdi meg tevékenységét Dunaújvárosban.

A dunaújvárosi 1. számú fogorvosi körzetben Késmárkyné dr. Aladzsity Mária fogorvost a közeljövőben, de legkésőbb 2019. május 01-től új fogorvos váltja, Kovács Henrietta Zsófia fogorvos személyében.

A 3. számú körzet betegeit 2019. január elsejétől Dr. Szappanos Máriát követően Dr. Garai Gréta fogorvos várja, és ugyancsak 2019. január elsejétől a 10. számú körzetben dr. Kéthelyi Ágnest, Dr. Kosztándi-Molnár Arnold fogorvos váltja.

A dunaújvárosi 9. számú fogorvosi körzetet ellátó dr. Andorfalvi Éva Ilona körzetében is változás várható, ugyanis 2019. március elsejétől egy új fogszakorvos, dr. Pavel Andrei Emil várja a körzethez tartozó betegeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában