Mindenki a saját ötletét valósíthatja meg a készülődéskor

2018.12.09. 16:00

Mi díszíthetjük fel az iskolát

„Nemrég” szedtük le a karácsonyfát, és máris itt van ismét advent első hete. Olyan gyorsan elrepült az egy év, hogy szinte észre sem vettük. Kezdődhet ismét az adventi készülődés izgalmas időszaka.

Bota Emília 12/A Hild szakközépiskola

A várakozás és készülődés azonban nem csak az adventi koszorú készítéséből, a gyertyák meggyújtásából áll. Annál sokkal többről van szó ebben az időszakban. Kedves szokás például – amelynek főként a gyermekek örülnek – a karácsonyi díszek készítése. Így vagyunk ezzel mi is, hildes diákok. Annál is inkább, mert a várakozás iskolánkban is karácsonyi hangulatban telik.

A diákönkormányzat szervezésében különböző, szebbnél-szebb díszeket készítünk, ami iskolánkban fog pompázni. Mindenki saját maga ötletét valósíthatja meg.

Saját készítésű alkotásokkal tehetjük szebbé a Hildet ezekben a napokban
Fotó: amatőr

Remek a hangulat, összehozza a diákokat és tanárokat egyaránt.

Várakozás, készülődés... Ami ezekben a hetekben az izgalmunkat fokozza, az nem más, mint a szalagavató, amelyet szintén nagyon várunk, és amelyre szintén nagyon készülünk. A végzősök lelkesen gyakorolnak, próbálnak, még inkább élettel, zenével és tánccal töltik meg az iskolát. Gőzerővel készülnek, hogy a számukra egyik legfontosabb napon legjobb tudásukat és szépségüket adhassák családjuknak, tanáraiknak és az ottlévő meghívottaknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában