meghitt találkozó

2018.12.15. 10:00

A presbiterek első látogatása

Városunk legfiatalabb alapfokú oktatási intézménye, a (korábbi Szilágyi Erzsébet nevével működő) Szabó Magda Református Iskola nevelőtestülete nem egészen egy tanulmányi félévvel az egyházi intézményi munka elkezdése után meghitt találkozóra invitálta a Dunaújvárosi Református Egyházközség vezetőségét, vagyis presbitériumát a napokban.

dunaú A Szabó Magda Református Iskola nevelői és vendégei Fotó: FM

A presbitereket az iskola részéről Budai Árpád igazgatóhelyettes üdvözölte, a tantestületet Böttger Antal református lelkipásztor köszöntötte. Ezután Kovács Henrietta Judit, a Szabó Magda Református Iskola intézményi lelkipásztora, hitoktató vetítettképes előadásban számolt be az iskola eddigi munkájáról, és a máris megmutatkozó eredményekről. A református gyülekezet vezetőinek és a református általános iskola nevelőinek találkozóját az értekezlet végeztével baráti összejövetel és beszélgetés követte, amelynek alkalmával kötetlen formában beszélték meg az együttműködés ezután következő, lehetséges formáit, a hitre és a hitben nevelés módszereit, az intézmény lelki életének, leendő hagyományainak kialakítását.

Az összejövetelnek ebben az oldott szakaszában az iskola és a presbitérium találkozóját terített asztal mellett, házi sütésű kuglófot, frissen készült meleg kakaót, illetve teát fogyasztva tették igazán emlékezetessé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában