a PADE projekt keretében

2018.11.01. 19:00

Gazdálkodási és Menedzsment BA szakos hallgatók Portugáliában

A Társadalomtudományi Intézet Gazdálkodási és Menedzsment BA szakos 2-3. évfolyamos hallgatói 2018. október 14-e és 20-a között tanulmányi kiránduláson vettek részt.

duol.hu

A portugáliai Leiria városában található partneregyetem, az Instituto Politecnico de Leiria gazdag programmal fogadta egyetemünk küldöttségét. A nyolc hallgatót dr. Balázs László a Társadalomtudományi Intézet igazgatója, valamint dr. Keszi-Szeremlei Andrea a Közgazdaságtudományi Tanszék vezetője kísérte. Az öt napos program során a hallgatók lehetőséget kaptak arra, hogy megismerjék az egyetem, azon belül a Gazdálkodási és Menedzsment szak működésének financiális hátterét, részt vehettek több MA szintű, képzésükhöz kapcsolódó kurzuson, valamint egy tréning keretében fejleszthették gazdasági kompetenciáikat. A hét záró eseményén a portugál és magyar gazdasági helyzetnek, a bank szektor fejlődéstörténetének összehasonlítására, az országok előtt álló gazdasági kihívásokra helyeződött a hangsúly.

A szakmai kirándulás a Pallas Athéné Domus Educationis Alapítvány támogatásából valósult meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában