egyeztetnek a kivitelező céggel

2018.11.23. 08:00

Az óriási gödör munkások nélkül

Lapunk megkereste a szolgáltatót...

Szabó Szabolcs

A múlt hét csütörtöki közgyűlésen is téma volt a Bocskai utca 7. szám előtt található munkagödör, amely sokak szerint balesetveszélyes, valamint akadályozza a közlekedést. A területileg illetékes választókerület képviselője, Nagy Zoltánné lapunknak elmondta, hogy az utóbbi hetekben a környéken élők közül sokan jelezték, hogy problémásnak tartják az említett munkagödröt, amelyet az illetékes szolgáltatónak ideje lenne már szakszerűen helyreállítania.

Nem történik semmi Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

– A területen a DVCSH munkatársai dolgoztak, ám érdemi munka már hetek óta nem folyik. Az ügyben többször is kerestem a szolgáltatót, ám rendre falakba ütköztem. A közgyűlésen is azért vetettem fel a kérdést, hogy végre történjen már valami előrelépés az ügyben. Lapunk megkereste a szolgáltatót, amely válaszában közölte, a szakmunkákkal már végeztek, jelenleg egyeztetnek a kivitelező céggel, hogy minél előbb helyreállítsák a karbantartást megelőző állapotokat.

A Bocskai utca 7. szám alatt található munkagödörrel kapcsolatban számos olvasó is megkereste lapunkat. A polgárok elmondták, e probléma hónapok óta tart. A legfőbb gondot jelenti, hogy a gödör roppant balesetveszélyes és nagymértékben akadályozza a közlekedést is.

Nagy Zoltánné kiemelte, ha nem történik érdemi változás az ügyben, az önkormányzat segítségét kéri majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában