A fül-orr-gégészet fejlesztéséhez csatlakoztak

2018.11.10. 11:00

A cég televíziót és pénzt ajánlott fel az osztálynak

Körmendi Erzsébet

Adomány átadásának lehettünk tanúi a Szent Pantaleon Kórház fül-orr-gégészeti osztályán tegnap délelőtt. Mészáros Lajos főigazgató, Erdély-Franyó Anna ápolási igazgató és dr. Vaszkun László osztályvezető főorvos jelenlétében egy nyolcvan centiméter átmérőjű televíziót adott át az adományozó Alfix Ungarn Kft. termékmenedzsere, Szabóné Garamvölgyi Judit az osztálynak.

A támogatói felhívást megismerve jelentkezett az Alfix a Szent Pantaleon kórházban, mert támogatni szeretné azt a nemes célt, amelyet a hagyományos kórházi bál idei zászlajára tűztek. Azon túl, hogy a cég pénzadománnyal járult hozzá a cél eléréséhez, más módon is szerette volna segíteni az idei kedvezményezett, a fül-orr-gégészeti osztály modernizációját.

Dr. Vaszkun László osztályvezető főorvos, Béres Andrea osztályos főnővér, dr. Mészáros Lajos főigazgató, Szabóné Garamvölgyi Judit, az Alfi x Ungarn Kft. termékmenedzsere, Erdély-Franyó Anna ápolási igazgató, dr. Juhászné Bordács Veronika vezető ápoló a televízió átadásakor
Fotó: Hankusz Kálmán/Dunaújvárosi Hírlap

 

Az osztály kérésére esett a választás egy okos televízió beszerzésére. – Az Alfix Ungarn Kft. kiemelkedően fontosnak tartja az egészség megőrzését, védelmét és annak javítását. A gyógyulást meggyőződésünk szerint elősegíti a jó közérzet, ezért választottunk egy kikapcsolódást elősegítő tárgyi adományt is a kórház részére – mondta Szabóné Garamvölgyi Judit. Dr. Mészáros Lajos főigazgató azzal a gondolatsorral köszönte meg az adományt, amely szerint visszhangra talált a törekvésük, miszerint szeretnék, ha a lakosság a magáénak érezné a kórházat, mint egy szolgáltatót, amely érte dolgozik. Dr. Vaszkun László hozzátette: osztályuk családbarát oklevelet nyert el tavasszal, és ez a televízió még komfortosabb körülményeket teremt, bízik benne, segíti a betegek gyógyulását is.

Kórházi bál

November 16-án hatodik alkalommal rendezik meg a Szent Pantaleon Jótékonysági Bált, amelynek kedvezményezettje az idén a felnőtt és gyermek fül-orr-gégészeti osztály. Az eseményhez kapcsolódóan összegyűlő támogatói összegből egy kezelőegységet vásárolnak, amely a kor színvonalának és elvárásainak megfelelően a betegek számára gyorsabb és kíméletesebb ellátást biztosítana.

A tavalyi kórházi bál is nagyon sikeres volt
Fotó: archív

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában