Várja, hogy Pintér együttműködésével segítse a városfejlesztést

2018.10.26. 15:00

A választókerület képviseletéről tartottak sajtótájékoztatót

A választókerület képviseletéről tartott sajtótájékoztatót tegnap Cserna Gábor, Dunaújváros polgármestere.

Körmendi Erzsébet

Hangsúlyozta, tiszteletben tartja a választók akaratát, viszont kétszáz napja várja, hogy a választókerület egyéni országgyűlési képviselője, a jobbikos Pintér Tamás együttműködésével igyekezzen elősegíteni például a városi fejlesztéseket. De véleménye szerint mást sem látni, mint populista és ideges médianyilatkozatokat. Kénytelen párhuzamot vonni az országgyűlési képviselő és dr. Galambos Dénes között, aki miniszterelnöki biztosként a megkezdett lépéseket továbbviszi, együttműködve a városvezetéssel és a kormányzati szervekkel.

Cserna Gábor polgármester a sajtótájékoztatón
Fotó: Hankusz Kálmán/Dunaújvárosi Hírlap

Mint mondta, a jobbikos képviselő azt ígérte kampányában, hogy stratégiai partnerséget épít ki a vasművel. Cserna várja, hogy beszámol, ezzel hogyan halad. Várja a szakképzési változásokkal kapcsolatban ígért javaslatait, és azt, milyen konkrét lépéseket tesz a város levegőjének tisztaságáért. Végül a polgármester elítélően szólt a Fidesz-székháznál október 23-án tartott tojásdobálásról, abban Pintérnek és az országgyűlés által fizetett munkatársának a szerepéről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában