a konditerem is megújult

2018.09.19. 07:00

Tereplépcső segíti a közlekedést Dunaújvárosban

A környéken élők már hetek óta használják a Szent György tér mellett épített tereplépcsőt, amelyet hivatalosan tegnap adott át Cserna Gábor polgármester, dr. Galambos Dénes miniszterelnöki biztos, valamint Suszter Tamás alezredes, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vezetője.

Várkonyi Zsolt

Az ünnepélyes átadással egybekötött sajtótájékoztatón Cserna Gábor elmondta: – Sokan úgy gondolják, hogy ebben a városban nem történik semmi... Számukra jelezném, hogy csak az idei nyáron több, a város mindennapjait érintő fejlesztés zárult. Ilyen például az élményfürdő, amely a nyár eleji megnyitása óta sikerrel üzemel, de említhetnénk a Radari Sporttelepet is, ott e hét vasárnapján avatjuk a világszínvonalúnak bátran nevezhető új küzdősportcsarnokunkat. A városlakók már használhatják a Szent György teret a Magyar út és az Aranyvölgyi út kereszteződésével összekötő tereplépcsőt, amelynek megépítésére az önkormányzat 13 és fél millió forintot fordított. Emellett a város folyamatosan támogatja a helyi rendőrkapitányság törekvéseit, terveit.

Cserna Gábor az új konditerem futópadja előtt

Dr. Galambos Dénes miniszterelnöki biztos amellett, hogy méltatta a beruházást, már a jövendő terveiről beszélt: – A rendőrkapitánysággal szemközti területen további fejlesztéseket tervezünk, ehhez természetesen megfelelő infrastruktúra is szükséges. Azon fogok dolgozni, hogy ez mielőbb megvalósuljon és további lakóingatlanok épülhessenek a környéken.

Dr. Galambos Dénes is kipróbálta a konditerem új gépeit. Jobbról: Suszter Tamás rendőrkapitány Fotók: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Suszter Tamás, a rendőrkapitányság vezetője kiemelte, az új tereplépcső is bizonyítja, hogy kiváló együttműködés köti össze az önkormányzatot és a helyi kapitányságot. Mindez az anyagi támogatásban érezhető, az utóbbi három évben közel 35 milliós forrást biztosított. Ennek egyik elemeként valósult meg a rendőrség kondicionálótermének felújítása, új edzőeszközök beszerzése, amelyeket a kollégák már használnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában